grogro- en rubiks kube

Når livet føles som en rubixkube!

Har du noensinne løst en rubixkube? Ikke jeg 😊 Men jeg har ikke heller forsøkt lenge nok. Nå føles det som jeg prøver å løse min første.

Til sammen med Rania skal vi lansere fersk barnemat til deg! Nå har vi holdt på i 1,5 år og ja vi nærmer oss hele tiden, men ting tar så mye lengre tid enn jeg trodd og det er ikke alltid enkelt.

Når den første siden på rubixkuben er perfekt, men riktig balansert oppskrift og god smak, da stemmer ikke den andre siden som er priset, som blir altfor høyt. Den tredje siden er produsenten som skal klare å lage den kvalitetsprodukt vi ønsker samtidig som dem skal tro på oss som er en start-up. Den fjerde siden er dagligvare som skal tro på at vi kan selge til kundene deres og den femte siden er du, kunden som skal ønske å kjøpe produktene til barnet ditt som skal like den. Den sjette siden er grogro teamet som skal samarbeide, løse utfordringer og ikke tape motet. 

At finne balansen og løse rubixkuben er vanskelig, men framfor alt tar det tid. Jeg snakket med noen andre gründere som gjort lignende reiser før jeg bestemte meg for å satse. Alle sa: hadde jeg visst hvor mye som skulle til når jeg startet, hadde jeg aldri gjort det.

På en måte begynner jeg å forstå dem nå, men samtidig prøver jeg å holde fokus på reisen. Jeg gjør i dag noe som jeg vill gjøre og har tenkt på lenge, og jeg har ingen back-up plan.  Når man gjør nye ting man ikke kan og som tar tid, så er det litt tøft, men jeg ser også så utrolig mye jeg lærer meg, så mye jeg utvikler meg og alle mennesker jeg får møte. Jeg går stendig rundt med en følelse om å prøve å være bedre enn hva jeg er, vite mer, late som jeg har mer erfaring. Og med tiden så blir jeg faktisk bedre, lærer meg mere og får mere erfaring 😊

Reisen er livet i alle prosesser vi går igjennom, både i jobb og privat! Reisen er læringen og utviklingen. Det er viktig å huske på det! Når man går veien selv, så føles det ekstra godt når man når målet. For et mål uten en reise med læring underveis blir ikke det samme.

For oss er bare å fortsette, til vi når målet. Det kommer vi gjøre, men det kreves tålmodighet og vilje.  Vi skal løse denne rubixkube.

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.